U bevindt zich hier: Home

Artikelen

15-jarig jubileum Novitalia

Novitalia bestaat 15 jaar! Klik hier voor grote versie.15-jarig jubileum Novitalia

Dit jaar bestaat Novitalia B.V. 15 jaar. Het bedrijf dat 15 jaar geleden begon in Alkmaar is uitgegroeid tot de specialist op het gebied van Horeca apparatuur.

Novitalia B.V. is sinds 9 jaar gevestigd aan de Nieuwe Hemweg in Amsterdam. De 15 jaar zijn voorbij gevlogen. Wat begon als een klein bedrijf in Alkmaar is nu een toonaangevend bedrijf met een groep enthousiaste medewerkers.

In 1999 is tevens een groothandel in Italiaanse Supermarkt (Appetito) gestart, met een groeiend assortiment aan Italiaanse producten, waarvan een groot deel eigen import. Novitalia B.V. staat bekend als een persoonlijk, kwalitatief en oplossingsgericht bedrijf met expertise op het gebied van Food en Non Food.

Novitalia bestaat 15 jaar! Klik hier voor grote versie.“Ik ben heel tevreden met wat wij in de afgelopen 15 jaar met het bedrijf hebben behaald. Wij zijn een enthousiaste groep mensen, met elk onze eigen expertise. Onze klanten zien ons niet alleen als leverancier, maar ook als partner. We vullen gezamenlijk plannen en wensen van de klant in. Dat maakt het echt leuk”, vertelt Angelo Galantino, een echte ondernemer die open en eerlijk zaken doet, oplossingsgericht is en de beste kwaliteit wil leveren.

Novitalia B.V. verwacht in de komende jaren haar activiteiten uit te breiden, dus deze ondernemer en zijn bedrijf zullen zeker de komende jaren nog actief aanwezig zijn.

A. Galantino en zijn Team

Klik hier om de website van Novitalia te bezoeken.

Appetito is in Nederland
officieel dealer van:
 
Ferrarelle Natia Olio Basso Caffe Trucillo
Menabrea Birra De Nigris La Molisana De Cecco
 
Naar de webshop...

DElen

Wordt vriend van Appetito! Google + 1 Vind Appetito met Google Maps! LinkedIn

Bij ons betaalt u veilig met iDeal