U bevindt zich hier: Home

Artikelen

Drie korte vragen

Italiën in Bedrijf09-07-2009

Drie korte vragen aan Dhr. Angelo Galantino
Van 10 t/m 13 juni 2009 had in Milaan de voedingsbeurs TuttoFood plaats. De Italiaanse Kamer van Koophandel in Nederland ging er met een delegatie bedrijven heen. Angelo Galantino van Novitalia was één van die bedrijven.

Hoe heb je de beurs ervaren?
“Tuttofood is een interessante en goed georganiseerde beurs. Er zijn veel verschillende regio’s die zich afzonderlijk van elkaar presenteren. Voor mij was dat erg handig; niet alle regio’s waren voor mij even interessant dus ik kon me makkelijk oriënteren.”

Wat heb je er als ondernemer aan de beurs te bezoeken?
“Het is dé beurs om contacten op te doen met producenten uit Italië. Alle noviteiten zijn er te vinden. Bovendien kun je er alles, wat je normaal op papier of online ziet, in het echt zien. Niet voor niets bezoek ik dergelijke beurzen al dertig jaar.”

Wat is het absolute hoogtepunt van de beurs?
“Dat was een product waarvan ik erg onder de indruk was. Het bestond uit een blikje met bijvoorbeeld vis of kaas. In die blikjes zaten die voedingsmiddelen enkel in poedervorm. De oorspronkelijke vis of kaas was namelijk helemaal gedroogd. Bijzonder is dat als je water bij die poedervorm giet, het product weer zijn oorspronkelijke vorm krijgt. En het smaakt hartstikke vers, beter dan bijvoorbeeld ingevroren vis. Ik ben nu in onderhandeling om het product zelf te gaan verkopen.”

Appetito is in Nederland
officieel dealer van:
 
Ferrarelle Natia Olio Basso Caffe Trucillo
Menabrea Birra De Nigris La Molisana De Cecco
 
Naar de webshop...

DElen

Wordt vriend van Appetito! Google + 1 Vind Appetito met Google Maps! LinkedIn

Bij ons betaalt u veilig met iDeal