U bevindt zich hier: Home

Artikelen

10 Jaar expert

Italiën in Bedrijf14-09-2009

Al tien jaar is Novitalia expert op het gebied van grootkeuken- en koelingsapparatuur. Sinds kort heeft eigenaar Angelo Galantino het concept van Novitalia uitgebouwd, met een webshop voor voedingsmiddelen: Appetito.eu.
Italië in Bedrijf sprak met Galantino over zijn bedrijf en zijn toekomstplannen. Tien jaar lang importeert Galantino horeca-apparatuur van Italië naar Nederland. Onlangs voegde hij daar pasta, ham, kaas, vis, chocolade, wijnen, olijfolie en diepvriesproducten aan toe en hiervoor opende hij een nieuwe webshop. Galantino: “We hopen hiermee onze huidige klantenkring (waaronder Italiaanse restaurants, bedrijven en verenigingen) uit te breiden met particulieren.”
De klanten van Novitalia zijn Italiaan of Italië-liefhebber en komen steeds weer terug. Zeker wie net een horecabedrijf begonnen is, kan bij Novitalia terecht met alle mogelijke vragen. Galantino werkt in zijn bedrijf met de Cash & Carry formule. “Bij ons kunnen de mensen afrekenen en hun product direct meenemen. Dat is voordelig voor de klant, omdat wij op die manier geen kilometers of manuren in de prijs hoeven door te berekenen. Natuurlijk kunnen producten ook altijd bezorgd worden.”
Galantino heeft naar eigen zeggen een goed assortiment voor een goede prijs. “Bovendien”, zegt hij, “zijn de meeste van onze producten in Nederland niet erg makkelijk te verkrijgen.” Trots is hij daarom op producten zoals water van het merk Ferrarelle, bier van Menabrea en koffie van Trucilo. “We verkopen ook een bijzondere pasta van Andalini, die al in vier minuten klaar is”, aldus Galantino. www.appetito.eu en www.novitalia.nl.

Appetito is in Nederland
officieel dealer van:
 
Ferrarelle Natia Olio Basso Caffe Trucillo
Menabrea Birra De Nigris La Molisana De Cecco
 
Naar de webshop...

DElen

Wordt vriend van Appetito! Google + 1 Vind Appetito met Google Maps! LinkedIn

Bij ons betaalt u veilig met iDeal